Mads Neperus

Jeg har i et halvt år haft smerter i min venstre albue. Dette har betydet, at mange træningsøvelser var umulige at gennemføre.

 

Jeg har aldrig sat mig ind i, hvad akupunktur var for en størrelse. Jeg mødte Sanne i træningscenter, og takkede ja til behandling. Jeg blev meget overrasket da jeg efter første behandling mærkede bedring, ja faktisk nærmest helbredelse. Fortsatte behandlingen og mærker intet nu efter 5 behandlinger. Jeg kan træne optimalt igen, også de øvelser jeg i lang tid har måtte undvære, og det at være smertefri gør også godt for min mentale tilstand.

Sanne er god til at forklare hvad det er hun gør og hvorfor. Hermed de varmeste anbefalinger.

Camilla Pedersen - før og efter

Jeg synes det har været et super godt forløb, du har fået mig til at ændre min livsstil, og fået mig til at træne så jeg ikke kan undvære det nu, og har bestemt heller ikke lyst til at komme tilbage til den gamle livsstil igen! Du har givet mig så meget lyst til at forsætte det jeg er i gang med. Du er en rigtig god opbakning, en god træner der virkelig kommer med mange gode øvelser, og virkelig bakker en op i den time vi har sammen om ugen. Du er god til at lave kostplan, da du lytter meget til hvad man ønsker!
Jeg vil klart anbefale dig til folk, og det har været de bedste 8 uger i mit liv! Tak for du gav dig tid til mig :-)

Jane Haurslev


Mine varmeste anbefalinger til Sanne. For ca. 3 år siden fik jeg revet noget af min nerve i stykker i venstre ben. Jeg var sengeliggende i 2,5 måned med store smerter i hele mit ben og var på stærk smertestillende. Min nerve i benet bliver aldrig helt rask, og jeg fik af vide af lægen, at det værste der kunne ske, var at jeg vred rundt på mit ben. Jeg har tidligere været meget aktiv indenfor holdsport og dyrkede gerne sport min. 2 - 3 gange i ugen. Efter min skade fik jeg en mental barriere for træning, da jeg var bange for at ødelægge min nerve og har ikke dyrket fysisk træning i 3 år.
Jeg kontaktede Sanne, da jeg gerne ville i gang med træning igen, og jeg var klar over at det var mig selv som satte begrænsningerne. Jeg har haft 8 ugers forløb med Sanne, og hun har været med til at ændre mit liv. Hun fik prøvet mine grænser af i forhold til hvad jeg var bange for og gjorde det i et tempo, så jeg hele tiden havde min mig selv med.
I dag træner jeg igen 2 -3 gange i ugen, hvor jeg løber og træner hele kroppen. Jeg har fået mere energi i hverdagen både fysisk og mental, og min tro på mig selv er vokset - så jeg er begyndt at udfordre mig selv indenfor træning, men også på andre punkter. Jeg har mindre smerter i benet i dag pga. jeg har fået opbygget noget af min muskelmasse igen.

Jeg vil helt klart anbefale Sanne - hun har ændret mit liv. 

Anita


Hej mit navn er Anita og jeg er 44år. Jeg har altid været overvægtig, ja faktisk siden jeg blev født 5 kg. Jeg har gennem hele mit liv prøvet alle mærkelige slanke kure lige fra faste, pulver, suppe osv, ja jeg kan fylde en hel siden med alle de Kure jeg har været på... Det eneste jeg har opnået ved det er kortvarig vægttab og mave problemer. Til mine mave problemer , ja der har jeg brugt rigtig mange penge på diverse afføringsprodukter, lige fra apoteker varer til helse...
Gennem mit motionscenter kom jeg i kontakt med Sanne Hessel, en kontakt der har vendt op og ned på mit liv. Jeg startede med at lave en aftale med Sanne om personlig træning 1 gange ugentlig . Efterhånden som ugerne gik fik vi også fokus på min kost. Jeg valgte at investere i en gen test, som jeg også fik gennem Sanne. Testen måler 11 gen variationer , som fortælle om hvad der er bedst at spise og hvordan det er bedst at træne. En af de ting min test fortalte , var at jeg skulle spise sund fedt til hvert en måltid, jeg var total i chok, da jeg hele mit live har spist en koste uden fedt...
Jeg gjorde som der blev anbefalet og efter bare en uge havde jeg ikke flere maveproblemer ... Jeg har nu trænet i ca 4 måneder og levet efter min gen variationer i 2 1/2 måned. Resultat messing, nu en pige med flotte muskler og selvværd ... Og bedst af alt nu kan jeg spise som min familie og bruge mine penge på andet en diverse afføringsprodukter .
Mit møde med Sanne har været så positiv en oplevelse ,at jeg varmt kan anbefale det til andre.

Mange hilsen Anita
 Jeppe

Jamen, det startede i Januar, hvor vi mødes og talte i ca. 30 minutter om min daglige kost. Herefter blev kostplanen tilsendt mig efter ca. 4 dage.
Lidt til om hvad der løbende var/er svært:

  • Jeg syntes, at det har været nogenlunde nemt at tilpasse sig til at spise ofte (5-7 gange dagligt).
  • Det samme gælder for at tilpasse mig til at spise sundt og købe sundt ind.
  • Men fristelser (slik, kage etc.), de har været svære at lade stå, men det er lykkedes ca. 80% af tiden - hvilket jeg er tilfreds med, da jeg ofte spiser, f.eks. en slikpose til den er tom, hvis først jeg får "blod på tanden". Så ved at lade hver med at smage, forebygger jeg at jeg f.eks. spiser en hel pose slik.
  • Alkohol har jeg ikke kunne modstå, men jeg har forsøgt at begrænse indtagelsen. Det er lykkes nogenlunde. :-)

Jeg var rigtig glad for forløbet - der er intet at klage over dér. Jeg vil anbefale forløbet til andre. Det har været en god oplevelse uden forhindringer (servicen - vægtforløbet har været vanskeligt :-) )